$

Business

Palvelu

tarkoittaa:

  • 200.000 laitteeseen soveltuvat akut
  • matalat hinnat
  • korkealaatuiset akut
  • korkealaatuinen henkilökohtainen palvelu
  • erinomainen takuu
  • Tilauksen minimimäärä ainoastaan € 350,-
  • erikoishinnat ja houkuttelevat alennukset

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on 12 kuukauden takuu, paitsi kannettavien akuilla (joilla on 6 kk takuu). Takuu on voimassa jos ostaja on asentanut akun ohjeiden mukaan ja käyttänyt akkua oikein. Lisätietoa akun oikeaoppisesta käytöstä löydät laatuosuudesta. Lisätietoja akkusi oikeaoppisesta käytöstä löydät laatuosiosta Nähdäksesi kaikki ostostietomme, luethan meidän ehdot

Toimitus

Yritysten tilauksille lähetämme tuotteemme luotettavien ja nopeiden välityspalveluiden (UPS, TNT, FedEx) kautta. Toimituksen hinnoittelu riippuu tilauksen lopullisesta volyymistä ja painosta. Ole hyvä ja ota yhteyttä jos sinulla on mitään kysyttävää koskien toimituksia.


Maksaminen

tarjoaa useita maksutapoja. Voit maksaa normaalilla pankkitilisiirrolla tai VISA- ja Mastercard-luottokorteillasi. Näiden lisäksi voit maksaa PayPalillä. Jos sinulla on yritystili meillä, voit yksinkertaisesti lisätä tilillesi rahaa. Suoritetut tilaukset miinustetaan tilitaseesta.

BatteryUpgrade'lla on tuhansia asiakkaita ympäri maailman.
Tässä joitain yritysasiakkaitamme:


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.

Suostu
X