$

Business

Teknologia

Laatu

'n akut ovat erinomaisen laadukkaita. Huolellisen tuotantoprosessin ansiosta pystymme tarjoamaan akkuja jotka voittavat monet alkuperäisakut sekä kapasiteetissa että laadussa. Meidän akkumme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja ovat elektronisesti suojattuja ylilatautumisia vastaan. Lisätietoja akkusi oikeaoppisesta käytöstä löydät laatuosiostaTuotekehitystilat

Etkö löydä etsimääsi akkua?
Emme tarjoa ainoastaan vakioakkuja, vaan voimme tarjota itse kehittämiämme akkuja. Nämä vartavasten teetetyt akut voidaan toimittaa yllättävän alhaisin minimitilausmäärin. Ota yhteyttä kysytäksesi lisää!

tuotanto

Tuotteemme ovat ehdottoman korkealaatuisia. Kaikki tuotteet noudattavat tiukkoja ISO9001, UL ja CE vaatimuksia. Lisäksi, tuotteet noudattavat RoHS -ympäristöstandardeja, jotka otettiin käyttöön heinäkuussa 2006.

Ota yhteyttä yritystilivastaavaamme jos haluat neuvoja ja vinkkejä akkujemme oikeaoppiseen käyttöön.

Löydät runsaasti lisätietoja täältä: BatteryUniversity. BatteryUniversity charging tips auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon tehoja akustasi!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.

Suostu
X