Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Myynti BatteryPgrade: 10%: n alennus kaikista paristoista!

Meillä on upeita uutisia sinulle! Meillä on myynti kaikilla akkuillamme työkaluille, älypuhelimille, kannettaville tietokoneille, robotinleikkureille ja monille muille suosituille laitteille. Älä odota liian kauan, koska osake on rajoitettu.

Hyödynnä 10%: n alennus kuponkikoodilla: Clearance10


Hanki 10%: n alennus BatteryPgrade -ohjelmasta tällä viikolla!

Etsitkö uutta akkua kannettavalle tietokoneellesi, älypuhelimelle, kamerasta tai muusta elektronisesta laitteesta, meillä on kaikki. Laajan laadukkaiden paristojen valikoimamme varmistamme, että laitteesi toimivat aina parhaimmillaan.

Myynnin aikana voit nauttia fantastisista alennuksista kaikista paristoistamme. Haluatpa päivityksen vanhaan akkuasi tai tarvitset vain varaosaa, tämä on täydellinen aika ostaa. 10%: n alennus koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita, joten voit saada suosikkiakut erittäin houkuttelevilla hinnoilla.

BatteryPgradessa pyrimme aina asiakastyytyväisyyteen ja tarjoamme vain korkealaatuisimpia paristoja. Tuotteemme ovat kestäviä, luotettavia ja tarjoavat pidemmän elinajan laitteillesi. 10%: n alennuksella et vain saa paljon, vaan myös investoida elektroniikkasi tulevaisuuteen.

Jos haluat hyödyntää tätä hämmästyttävää tarjousta, lisää vain halutut paristot ostoskoriin ja kirjoita seuraava kuponkikoodi kassalla: Clearrance10. Alennus sovelletaan automaattisesti.

Älä odota enää ja tartu tilaisuutesi tämän myynnin aikana Batterypgradessa. Hanki 10% pois kaikista paristoista ja anna elektroniset laitteillesi ansaitsemansa lisäyksen. Älä missaa tätä fantastista mahdollisuutta ja päivitä paristot tänään!

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Aino Nevalainen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
iRobot Roomba 800 Roomba 880 akku (4500 mAh 14.4 V)
Yleinen:
Helppo löytää oikea tuote, edulliset hinnat, hyvät palautusehdot.
Tuotteesta:
Hyvä akku edulliseen hintaan! Toimitus oli nopea ja tuote laitteeseemme sopiva.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.