Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • yli 850.000 asiakasta
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Tietosuojakäytäntö

BraunOni B.V., jonka sijaintiosoite on Luchthavenweg 81 - 139A 5657 EA Eindhoven, Hollanti, on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojalausunnossa esitetyllä tavalla.

Yhteystiedot:
BraunOni B.V.
Luchthavenweg 81 - 139A
5657 EA Eindhoven
Hollanti

Henkilötiedot, joita me käsittelemme

BraunOni B.V. käyttää henkilötietojasi, koska käytät palvelujamme ja / tai koska itse luovutat ne meille.

Alla on yhteenveto käsiteltävistä henkilötiedoista:

  • Etunimi ja sukunimi
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite

Erityisiä ja / tai arkaluontoisia henkilötietoja, joita käsittelemme

Sivustomme ja / tai palvelujamme tarkoitus ei ole kerätä tietoa sivustollamme vierailijoista, jotka ovat alle 16 vuotiaita, paitsi jos heillä on siihen vanhempien tai huoltajien lupa. Emme kuitenkaan pysty tarkistamaan, ovatko vierailijamme yli 16 vuotiaita. Kehotamme vanhempia osallistumaan lasten online-toimintaan, jotta lasten tietoja ei kerättäisi ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut siitä, että meillä on henkilökohtaisia tietoja alaikäisistä, ilman vanhempien suostumusta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@BatteryUpgrade.fi, niin me poistamme ne tiedot.

Mistä syystä ja millä perusteella me käsittelemme henkilötietoja

BraunOni B.V. käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Sopimussuhteiden osalta:

  • Maksusi käsittelyyn
  • Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos se on palvelujemme kannalta tarpeen
  • Tavaroiden ja palveluiden toimittamiseen sinulle
  • Palautusten käsittelyyn

Oikeutetun edun vuoksi:

  • Asiakasarvosteluihin ja asiakastyytyväisyys tutkimuksiin

tai jos olet antanut meille luvan:

  • Uutiskirjeemme lähettämiseen
  • Evästeisiin

BraunOni B.V. käsittelee myös henkilötietoja, jos meidät on siihen lain nojalla velvoitettu, esimerkiksi tietoja, joita tarvitsemme veroviranomaisia varten, tai mahdollisessa petosepäily tilanteessa.

Automaattinen päätöksenteko

BraunOni B.V. ei tee päätöksiä sellaisista asioista, joilla voisi olla automaattisen tietojenkäsittelyn pohjalta (merkittäviä) seurauksia henkilöille. Päätökset ovat tietokoneohjelmien tai järjestelmien tekemiä päätöksiä, ilman inhimillistä väliintuloa (esim. BraunOni B.V.työntekijä).

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

BraunOni B.V. ei säilytä henkilötietojasi kauempaa, kuin se on ehdottoman tarpeellista niihin tarkoituksiin, joihin tiedot on kerätty. Noudatamme seuraavia säilytysaikoja seuraavanlaisten (luokkien) henkilötietojen käsittelyyn:

(Luokka) Henkilötiedot
Säilytysaika
Syy
Henkilökohtaiset tiedot ja osoite
7 vuotta
Olemme velvoitettuja säilyttämään henkilökohtaisia tietoja, veroviranomaisten meille laatimien, laillisten velvoitteiden vuoksi.
Sähköpostiosoite
3 vuotta
Tallennamme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme käsitellä mahdollisia takuuasioita. Jos olet tilannut uutiskirjeemme, niin säilytämme sähköpostiosoitteesi, kunnes irtisanot suostumuksesi.
IP-osoite
1 vuosi
IP-osoitetta käytetään vain petosten estämiseen.


Henkilötietojen jakaminen kolmansille osapuolille

BraunOni B.V. jakaa henkilökohtaisia tietojasi tiettyjen, kolmannen osapuolen tahojen kanssa, jos se on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi (kuten kuljetusliikkeet). Varmistaaksemme tietojesi turvallisuus- ja luottamustason, teemme tietojenkäsittelysopimuksen sellaisten yritysten kanssa, jotka käsittelevät tietojasi meidän toimeksiannostamme. BraunOni B.V. on kuitenkin edelleen vastuussa näistä käsittelyoperaatioista. BraunOni B.V. antaa henkilötietojasi myös kolmansille osapuolille. Me teemme sen nimenomaisen suostumuksesi perusteella.

Evästeiden käyttö

Me käytämme evästeitä monilla nettisivuillamme, jotta voimme parantaa sivustomme houkuttelevuutta ja mahdollistaaksemme tiettyjen toimintojen asianmukaisen hyödyntämisen. Tämä sisältää laitteeseesi tallennettujen, pienten tekstitietojen käytön. Näissä evästetiedostoissa on tiettyjä asetuksia ja tietoja sinun selainjärjestelmäsi sekä meidän järjestelmämme välillä. Jotkut käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon loputtua, toisin sanoen, silloin, kun selaimesi sulkeutuu. (niin sanotut istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät koneellesi ja ne mahdollistavat selaimesi tunnistamisen, kun vierailet sivuillamme uudelleen (pitkäaikaiset evästeet).

Evästeet eivät sisällä mitään henkilötietoja, joten niistä ei voi määrittää ketään käyttäjää. Eväste-tekniikan perusteella saamme vain anonyymiä tietoa, esim. verkkosivusta, joka johdatti sinut meidän verkkokauppaamme, millä sivustomme sivuilla on käyty jne.

Voit asettaa selaimesi asetukset niin, että saat ilmoituksen, kun evästeitä on asetettu ja voit päättää tapauskohtaisesti, milloin et halua niitä hyväksyä. Voit myös hylätä evästeet erityistapauksissa tai yleisesti (tarkat ohjeet asetus vaihtoehdoista ovat alla). Jos hylkäät kaikki evästeemme, niin sivustomme käytettävyys saattaa vaarantua.

Esittelemme alla käyttämiemme evästeiden tiedot ja kuinka voit muokata selaintasi tältä osin.

1. Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat tarpeen, jotta voit käyttää sivustoamme. Niihin sisältyvät esim. evästeet, joiden avulla voit kirjautua asiakas alueellemme tai lisätä tuotteita ostoskoriisi.

2. Analyyttiset / suorituskyky evästeet
Nämä evästeet mahdollistavat anonyymit tiedot käyttäjän toiminnasta sivustollamme. Analysoimme ne, esim. parantaaksemme sivustomme toiminnallisuutta ja suositellaksemme tuotteita, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua.

3. Toiminnalliset evästeet
Näitä evästeitä käytetään tiettyihin nettisivustomme ominaisuuksiin, esim. parantamaan nettisivuillamme liikkumista, tai toimittaaksemme olennaista tietoa (esim. mainoksia, joista saattaisit olla kiinnostunut) sinulle.

4. Kohdistusevästeet
Nämä evästeet tallentavat tietoa nettisivustollamme vierailusta, aiemmin katsotuista sivuista sekä klikkaamistasi linkeistä. Käytämme näitä tietoja räätälöidäksemme sivustoamme ja näyttääksemme sinua kiinnostavia mainoksia.

5. Kolmannen osapuolen evästeet
Joidenkin mainostuottajiemme evästeet auttavat meitä tekemään online tarjouksen ja muokkaamaan nettisivujamme sinulle houkuttelevammaksi. Siksi yhteistyökumppaniemme evästeet tallennetaan myös kiintolevyllesi, kun vierailet nettisivustollamme. Ne ovat tilapäisiä evästeitä ja ne poistetaan automaattisesti, tietyn ajan kuluttua. Kumppaniemme tuottamat evästeet eivät kuitenkaan kerää henkilökohtaisia tietoja. Ne keräävät yksinomaan pseudonymisoitua tietoa käyttäjätunnuksen alla. Näitä pseudonymisoituja tietoja ei voida koskaan yhdistää sinun henkilökohtaisien tietojesi kanssa.

Kuinka voin muuttaa selaimeni evästeasetuksia?
Eri selaimissa on erilainen evästeasetusten hallintakäytäntö. Selaimen käytäntö on kuvattu jokaisen selaimen ohje-valikossa ja siellä kerrotaan, kuinka voit muuttaa evästeasetuksiasi. Halutessasi lisätietoa siitä, kuinka voit muuttaa näitä asetuksia, katso alempana olevia linkkejä:

Microsoft Edge™ https://privacy.microsoft.com/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Apple Safari™ https://support.apple.com/kb/ph21411

Google Chrome™ https://support.google.com/chrome/answer/95647

Mozilla Firefox™ https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Google Analytics ohjelman käyttäminen web analyysin tekoa varten
Tämä nettisivusto käyttää Google (Universaali) Analytics ohjelmaa, nettianalyysi palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (www.google.com). Google (Universaali) Analytics käyttää menetelmiä, jotka mahdollistavat nettisivuston käytön evästeiden kautta, esimerkiksi tekstitietojen tallentamisen tietokoneeseesi. Nettisivuston käytön aikana luodut tiedot siirtyvät tavallisesti Googlen USA:ssa sijaitsevalle palvelimelle ja ne tallennetaan siellä. Tämän nettisivuston IP-osoitteiden anonymisoinnin aktivointi lyhentää IP-osoitteet, ennen kuin ne siirtyvät Euroopan Unionin jäsenvaltioiden välillä, tai muihin sopimusvaltioihin, Euroopan talousalueella tehdyn sopimuksen mukaisesti. Kokonainen IP-osoite siirtyy vain poikkeustapauksissa sellaisenaan Googlen USA:n palvelimelle, missä se sitten lyhennetään. Selaimestasi Google Analytics palvelimelle siirrettyä anonyymiä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Voit itse estää evästeiden luomien tietojen siirron sekä nettisivujesi käytön (sis. oman IP-osoitteesi) Googlen palvelimelle, ja sellaisten tietojen jatkokäsittelyn Googlen taholta, lataamalla ja asentamalla seuraavan selaimen lisäosan: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Tietojen tarkastelu, korjaus tai poistaminen

Sinulla on oikeus henkilökohtaisten tietojesi tarkasteluun, korjaamiseen tai poistamiseen. Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn, tai esittää vastalause henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä BraunOni B.V. yhtiössä. Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyden suhteen. Se tarkoittaa sitä, että voit lähettää meille pyynnön mistä tahansa hallussamme olevasta henkilökohtaisesta tiedostasi, jonka haluat lähettävän itsellesi, tai nimeämällesi toiselle organisaatiolle.

Lisäksi voit lähettää pyynnön henkilökohtaisten tietojesi tarkastamiseksi, korjaamiseksi, poistamiseksi tai siirtämiseksi. Voit lähettää pyynnön suostumuksesi perumiseksi tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, osoitteessa info@BatteryUpgrade.fi

Varmistaaksemme, että sinä olet lähettänyt nämä pyynnöt, pyydämme sinua lähettämään pyyntösi yhteydessä kopion virallisesta henkilötunnisteestasi. Pimennä kopiosta valokuvasi, MRZ-tunniste, (passin alareunassa oleva koneella luettava kaistale, jossa on numerosarja) passin numero sekä sosiaaliturvatunnuksesi. Näin tehdään yksityisyytesi suojaamiseksi. Me vastaamme pyyntöösi niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään neljän viikon sisällä.

BraunOni B.V. haluaa myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle.

Kuinka turvaamme henkilötietosi

BraunOni B.V. Ottaa tietojesi turvaamisen vakavasti ja ryhtyy asianmukaisiin toimenpiteisiin tietojen väärinkäytön, häviämisen, luvattoman käytön, epätoivottujen tietojen paljastamisen ja luvattoman tietojen muuttamisen estämiseksi. Jos epäilet, että henkilökohtaiset tietosi eivät ole turvassa, tai on olemassa viitteitä väärinkäytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa, info@BatteryUpgrade.fi

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Martti Laahanen ):
(4/5)
Tuote:
Canon Digital IXUS 40 akku (780 mAh)
Yleinen:
Mielen kiintoiset sivut.
Tuotteesta:
Hyvin tuntui tuleva perille tuollainen pienempikin ostos.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • yli 850.000 asiakasta
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Jotta sivumme toimivat oikein, käytämme evästeitä. Lue evästeiden käytöstä. Jos käytät sivujamme, oletamme sinun suostuvan evästeiden käyttöön.