Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!
 • Turvallinen, helppo, nopea
 • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
 • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Toimitus

BatteryUpgrade.fi sivuilla voit löytää akkuja, adaptereita sekä lisälaitteita 100,000 eri laitteeseen ja merkkiin. Vuodesta 2006 lähtien, olemme toimittaneet tuotteita yli 1.000.000 asiakkaalle eri puolille maailmaa. Toiminnassamme keskeisiä ovat nämä 5 perusperiaatetta:

 1. Halvat hinnat
 2. Korkealaatuiset tuotteet
 3. Turvallinen, helppo, nopea
 4. 30 päivän rahat takaisin palautustakuu
 5. Tehdastuore

Tehdastuore
BatteryUpgrade.fi toimittaa aina tehdastuoreita akkuja. Akut menettävät tehoaan ajan kuluessa, vaikka niitä ei edes käytetä. Useat maahantuojat sekä jälleenmyyjät varastoivat akkuja varastoissaan pitkän ajan ennen myyntiä. BatteryUpgrade.fi varmistaa että akut toimitetaan välittömästi valmistuksen jälkeen, tehden yhteistyötä valmistajien kanssa. Näin saat aina uuden ja laadukkaan akun! On mahdollista, että tuotteesi lähetetään suoraan eri toimipisteistä, varaston sijaan. Tuote voidaan lähettää Hollannista tai Hongkongista. Siinä tapauksessa toimitusaika on yleisesti 1 - 2 viikkoa.

Toimitetaan seurannan mahdollistavalla toimituksella.
BatteryUpgraden lähetyksiä voidaan seurata seurantasovelluksen avulla. Tällä tavalla olet aina ajan tasalla toimituksesi tilasta. Löydät seurantatiedot omalta tililtäsi.

Toimitus
Akut ja tarvikkeet tullaan postittamaan postilaatikkoihin, aina kun se on mahdollista, koska paketit mahtuvat kirjelaatikosta sisään. Näin sinun ei tarvitse olla kotona vastaanottamassa tilausta. Suuremmat tuotteet lähetetään pakettina. Paketin toimittaja luovuttaa paketit henkilökohtaisesti sinulle ulko-ovellasi.

Onko sinulla tilausten toimituksesta kysyttävää? Otathan yhteyttä.

Arvostelut

Timo Juntunen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
iRobot Roomba 500 Roomba 580 akku (4500 mAh 14.4 V)
Tuotteesta:
Hyvä akunkesto
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
 • Turvallinen, helppo, nopea
 • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
 • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!