Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!
 • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
 • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
 • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Toimitus

BatteryUpgrade.fi sivuilla voit löytää akkuja, adaptereita sekä lisälaitteita 100,000 eri laitteeseen ja merkkiin. Vuodesta 2006 lähtien, olemme toimittaneet tuotteita yli 1.000.000 asiakkaalle eri puolille maailmaa. Toiminnassamme keskeisiä ovat nämä 5 perusperiaatetta:

 1. Halvat hinnat
 2. Korkealaatuiset tuotteet
 3. Ilmainen maailmanlaajuinen toimitus
 4. 30 päivän rahat takaisin palautustakuu
 5. Tehdastuore

Tehdastuore
BatteryUpgrade.fi toimittaa aina tehdastuoreita akkuja. Akut menettävät tehoaan ajan kuluessa, vaikka niitä ei edes käytetä. Useat maahantuojat sekä jälleenmyyjät varastoivat akkuja varastoissaan pitkän ajan ennen myyntiä. BatteryUpgrade.fi varmistaa että akut toimitetaan välittömästi valmistuksen jälkeen, tehden yhteistyötä valmistajien kanssa. Näin saat aina uuden ja laadukkaan akun! On mahdollista, että tuotteesi lähetetään suoraan eri toimipisteistä, varaston sijaan. Tuote voidaan lähettää Hollannista tai Hongkongista. Siinä tapauksessa toimitusaika on yleisesti 1 - 2 viikkoa.

Ilmainen toimitus
BatteryUpgrade.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille verkkokaupan tuotteilleen (lukuun ottamatta tullausmaksuja ja maahantuontikuluja). lisätietoa halutessasi, ota yhteys help deskiimme.

Toimitus
Akut ja tarvikkeet tullaan postittamaan postilaatikkoihin, aina kun se on mahdollista, koska paketit mahtuvat kirjelaatikosta sisään. Näin sinun ei tarvitse olla kotona vastaanottamassa tilausta. Suuremmat tuotteet lähetetään pakettina. Paketin toimittaja luovuttaa paketit henkilökohtaisesti sinulle ulko-ovellasi.

Rekisteröity lähetys
Tilauksesi voidaan halutessasi lähettää seurantatoiminnon mahdollistavalla toimituksella. Veloitamme siitä lisämaksun. Seuranta mahdollistaa sinulle toimituksen tilan tarkastelun.

Onko sinulla tilausten toimituksesta kysyttävää? Otathan yhteyttä.

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Antti Patala ):
(5/5)
Tuote:
Siemens M35 akku (1150 mAh 3.7 V, Musta)
Yleinen:
Toimitus tapahtui nopeasti.
Tuotteesta:
Akku tuntuu toimivan niinkuin pitääkin.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
 • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
 • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
 • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.