Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

BTE-BOS-9.6_A_1500_NI-CD akku (1500 mAh 9.6 V)

Ei enää saatavana


Valitettavasti tätä tuotetta ei ole enää saatavana Meillä on kuitenkin muita yhteensopivia tuotteita seuraaville laitteille:

Bosch 23609
Bosch GSR 9.6
Bosch PSR 9.6VE-2
Bosch PLI 9.6V
Bosch PAG 9.6V
Bosch GSR 9.6VE-2
Bosch GSR 9.6V
Bosch GSR 9.6-2
Bosch GSR 9.6-1
Bosch GLI 9.6 V

Eikö laitettasi löydy tästä luettelosta? Vieritä alas löytääksesi enemmän yhteensopivia laitteita.
Taisto Keskitalo
):
(5/5)
Yleisesti:
Toimii erittäin hyvin. Tilausvaiheessa kaikki toimi todella hienosti. Samoin toimitusvaiheessa oli hyvin kartalla siitä missä ollaan menossa. Kiitettävän arvoista toimintaa!
Tuotteesta:
Tuote oli aivan niin kun oli luvattu. Hienosti toimii siinä tarkoituksessa mihin olin tuotteen tilannut.
Takuuasiat
Tässä tuotteessa (BTE-BOS-9.6_A_1500_NI-CD akku (1500 mAh 9.6 V)) on 12 kuukauden takuu. Tämän lisäksi tarjoamme 30 päivän rahat-takaisin takuun: jos et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.
Laatu ja turvallisuus
Tämä BTE-BOS-9.6_A_1500_NI-CD akku (1500 mAh 9.6 V) sisältää kehittyneitä teknisiä osia ja se on testattu tarkkojen CE-turvastandardien mukaan.
Factory Fast
BTE-BOS-9.6_A_1500_NI-CD akku on factory fast. Akut menettävät tehojaan elinikänsä kuluessa, myös silloin kun niitä ei käytetä. Monet maahantuojat ja jälleenmyyjät varastoivat paristojaan pitkään ennen kuin ne myydään. BatteryUpgrade.fi varmistaa, että tilattu paristo voidaan laivata heti kun se on tuotettu työskentelemällä yhdessä valmistajien kanssa. Niinpä voit olla varma, että saat aivan uuden korkealaatuisen pariston!

Oletko yritysostaja?

Tutustu liiketoiminta-alennuksiimme ja mahdollisuuksiin!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.