Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

BTE-YU_Q500_6400_LI-ION akku (6400 mAh 11.1 V, Musta)

Ei enää saatavana


Valitettavasti tätä tuotetta ei ole enää saatavana Meillä on kuitenkin muita yhteensopivia tuotteita seuraaville laitteille:

Yuneec Q500
Yuneec Q500 4K
Yuneec Q500 4K Typhoon RC Drone
Yuneec Q500 RC Drone
Yuneec Q500+
Yuneec Q500+ Pro
Yuneec Q500+ Typhoon RC Drone

Tämän uuden, Yuneec-droneihin sopivan, 6400mAh EY-YU_Q500 akun avulla voit nauttia dronesi lennättämisestä pitkään. Tarvitsetko vara- tai vaihtoakkua Yuneec-droneesi? Suurikapasiteettisen akun ansiosta voit nauttia dronestasi tuntikausia ilman latausta.

Arto Tuominen
Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuotteesta:
Hienosti tuli tilaamani dronen akut perille, kiitos!
Kari Saviranta
Arvioinut meidät:
(4/5)
Yleisesti:
Hyvin toimi
Tuotteesta:
Hyvä edullinen tuote
Jouko Huikuri
Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuotteesta:
erinomainen tuote
Esko Kaukola
Arvioinut meidät:
(5/5)
Yleisesti:
Tilauksen teko vaivatonta ja tilattu tuote tuli nopeasti perille.
Tuotteesta:
Tuote vastasi odotukset, ja jatkotilauksen 15 % alennus miellyttävä yllätys, jota ei voinut olla käyttämättä.
Jarkko Metsätähti
Arvioinut meidät:
(5/5)
Yleisesti:
Kaikki toimi juuri sovitulla tavalla.
Tuotteesta:
Tuotteen kapasiteetti oli alkuperäistä suurempi, joka on todella hyvä asia. Tosin tuotteen koko oli suurempi kuin luulin ja tietokone on nyt normaalia vinommassa asennosssa, mutta siitä ei tässä tapauksessa ole haittaa (voisi olla jos konetta kannettaisiin jatkuvasti mukana eri paikkoihin.) Eli siis tuote soveltuu todella hyvin käyttöömme.
Esko Kaukola
Arvioinut meidät:
(5/5)
Yleisesti:
Nopea toimitus ja tuote oli odotustenmukainen.
Takuuasiat
Tässä tuotteessa (BTE-YU_Q500_6400_LI-ION akku (6400 mAh 11.1 V, Musta)) on 12 kuukauden takuu. Tämän lisäksi tarjoamme 30 päivän rahat-takaisin takuun: jos et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.
Laatu ja turvallisuus
Tämä tuote (BTE-YU_Q500_6400_LI-ION akku (6400 mAh 11.1 V, Musta)) sisältää edistyksellistä tekniikkaa, ja on testattu CE -turvallisuusstandardien mukaisesti. Tämä BTE-YU_Q500_6400_LI-ION akku sisältää sirun, joka estää ylilatauksen sekä oikosulun. Tämän lisäksi, BTE-YU_Q500_6400_LI-ION akku on valmistettu korkealuokkaisista kennoista jotka ovat immuuneja ns. muistivaikutukselle.
Factory Fast
BTE-YU_Q500_6400_LI-ION akku on factory fast. Akut menettävät tehojaan elinikänsä kuluessa, myös silloin kun niitä ei käytetä. Monet maahantuojat ja jälleenmyyjät varastoivat paristojaan pitkään ennen kuin ne myydään. BatteryUpgrade.fi varmistaa, että tilattu paristo voidaan laivata heti kun se on tuotettu työskentelemällä yhdessä valmistajien kanssa. Niinpä voit olla varma, että saat aivan uuden korkealaatuisen pariston!

Oletko yritysostaja?

Tutustu liiketoiminta-alennuksiimme ja mahdollisuuksiin!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.