Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Valitse helposti laite tai kategoria

Adapterit

Tarjoamme kaikenlaisia verkkosovittimia, yleissovittimia ja latureita moniin eri laitteisiin. Etsitkö uutta laturia kannettavalle tietokoneellesi, älypuhelimellesi tai kuulokkeillesi? Vai tarvitsetko vain yleismallin laturin? Valitse itsellesi sopiva laite laajasta sovitin- ja laturivalikoimastamme, niin laitteesi akut latautuvat jälleen nopeasti. Lisäksi on aina hyödyllistä, että pidät varalaturia mukanasi. Sen avulla voit ladata laitteesi missä tahansa. Tarjoamme myös autolatureita, joten voit ladata laitteesi myös tienpäällä ollessasi. Valikoimaamme kuuluu myös varavirtalähteitä, jotka sopivat täydellisesti lomakäyttöön tai festivaaleille.

Arvostelut

Toni Sundell ):
(5/5)
Tuote:
HP Pavilion g6 akku (8800 mAh)
Yleinen:
Hyvin toimii ja nopea toimitus. Jo kolmas kerta kun tilaan täältä akkuja.
Tuotteesta:
Tilasin tehoakun HP:n läppäriin vanhan, loppuunkäytetyn tilalle. Tuote oli parempi kuin odotin. Akun kesto yli kymmenen tuntia. Suosittelen.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.