Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Acer

Acer kannettavan tietokoneen akku

Etsitkö uutta akkua Acer merkkiseen kannettavaan tietokoneeseen? Tarjoamme akkuja erityyppisiin Acer läppäreihin. Acer-kannettavan tietokoneesi akun kapasiteetti heikkenee vanhetessaan. Tämä tarkoittaa, että täysi akkusi tyhjenee yhä nopeammin ajan myötä. Voit korjata tämän helposti vaihtamalla Acer-kannettavasi akun. Acer-kannettavat tietokoneet tunnetaan niiden erinomaisesta vastineesta hintaansa nähden. Saatavana on monia eritason läppäreitä, kuten korkealaatuisia ja edullisia perusmalleja. Mutta saatavilla on myös tehokkaita malleja intensiiviseen käyttöön. Ne soveltuvat täydellisesti pelaamiseen tai valokuvien ja videoiden editointiin. On erittäin ärsyttävää jos kannettavan tietokoneesi akku tyhjenee nopeasti, koska se on vanha ja kulunut. Varsinkin jos matkustat paljon, tarvitset pitkään kestävän akun läppäriisi.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Esko Hietaranta ):
(5/5)
Tuote:
Acer akku (4400 mAh 14.8 V)
Yleinen:
Hyvä, nopea toiminta.
Tuotteesta:
Ostin uuden akun Acer Travelmate tietokoneeseeni. Akku sopi kuten pitikin ja toimii erinomaissi. Antaa nyt 3,5 tunnin käyttöajan. Hinta oli varsin edullinen. Pari vuotta sitten katselin internetissä vara-akkua, maksoi silloin 260 €, nyt sain akun 89 €.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.