Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Digikamera akkuja & AC adaptereita / latureita

Valitettavasti digitaalikameroiden akun kesto heikkenee ikääntymisen myötä ja kun niitä käytetään paljon. Jos näin tapahtuu, sinun on ladattava sitä normaalia tiheämmin. Se on tietenkin erittäin ärsyttävää mobiililaitteen, kuten digitaalikameran ollessa kyseessä. Uuden akun avulla voit nauttia digitaalikamerastasi yhtä pitkään kuin silloin, kun laitteesi oli vielä uusi. Onko sinulla digitaalikameraa, joka on akun vaihdon tarpeessa? Meillä on kaikenlaisia akkuja ja adaptereita, jotka soveltuvat moniin tuotemerkkeihin, kuten Canon, HP, Nikon ja Panasonic.

Jos näin tapahtuu, sinun on ladattava sitä normaalia tiheämmin. Se on tietenkin erittäin ärsyttävää mobiililaitteen, kuten digitaalikameran ollessa kyseessä. Uuden akun avulla voit nauttia digitaalikamerastasi yhtä pitkään kuin silloin, kun laitteesi oli vielä uusi. Onko sinulla digitaalikameraa, joka on akun vaihdon tarpeessa? Meillä on kaikenlaisia akkuja ja adaptereita, jotka soveltuvat moniin tuotemerkkeihin, kuten Canon, HP, Nikon ja Panasonic.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Ilkka Vaahtoranta Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Olympus TG-820 akku (700 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Siistit ja selkeät sivut. Asiallinen toimitusaika.
Tuotteesta:
Vastasi kuvausta
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.