Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Viivakoodinlukija akkuja & AC adaptereita / latureita

Viivakoodinlukijoiden akut heikentyvät ajan myötä. Jos sinun laitteellesi on käynyt niin, niin ne on vaihdettava. Alla löydät täydellisen katsauksen viivakoodinlukijoiden merkeistä, joita tarjoamme. Akkuja on tarjolle monille tuotemerkeille, kuten Bluebird, Cino, Honeywell ja Motorola. Etkö löydä etsimääsi akkua tai sovitinta tuoteluettelostamme? Pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Jos sinun laitteellesi on käynyt niin, niin ne on vaihdettava. Alla löydät täydellisen katsauksen viivakoodinlukijoiden merkeistä, joita tarjoamme. Akkuja on tarjolle monille tuotemerkeille, kuten Bluebird, Cino, Honeywell ja Motorola. Etkö löydä etsimääsi akkua tai sovitinta tuoteluettelostamme? Pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Jari Sinisalo Arvioinut meidät:
(4/5)
Tuote:
Trimble R8 akku (2600 mAh 7.4 V, Musta)
Yleinen:
Toimitus olisi voinut olla nopeampi.
Tuotteesta:
Hyviä ja edullisia akkuja.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.