Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Verkkotekniikka akkuja & AC adaptereita / latureita

Nykyään emme voi enää kuvitella elämää ilman internetiä. Emme voi enää toimia ilman reititintä, modeemia tai mobiili tukiasemaa. Oikein toimivan ja luotettavan verkon kannalta hyvä akku on erittäin tärkeä. Tarjoamme laajan valikoiman akkuja, jotka soveltuvat moniin verkko-laitteisiin, kuten Cisco, Huawei, Mitsubishi ja Alcatel. Näin sinulla on aina nopea ja turvallinen internetyhteys. Valitse alla tuotemerkki sekä laitteen tyyppi ja katso, mitkä akut sopivat sinun verkkolaitteeseesi.

Emme voi enää toimia ilman reititintä, modeemia tai mobiili tukiasemaa. Oikein toimivan ja luotettavan verkon kannalta hyvä akku on erittäin tärkeä. Tarjoamme laajan valikoiman akkuja, jotka soveltuvat moniin verkko-laitteisiin, kuten Cisco, Huawei, Mitsubishi ja Alcatel. Näin sinulla on aina nopea ja turvallinen internetyhteys. Valitse alla tuotemerkki sekä laitteen tyyppi ja katso, mitkä akut sopivat sinun verkkolaitteeseesi.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Arvostelut

Marja-Liisa Rinnekangas Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Networking akku (2000 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Ripeä toimitus.
Tuotteesta:
Akku parempi kuin alkuperäinen.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.