Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Radio-ohjattava (RC) akkuja & AC adaptereita / latureita

Kaikki elektroniset RC-laitteet käyttävät akkuja. Tarjoamme akkuja ja muita osia eri tuotemerkkeihin. Niiden kehittämisen päämääränä on ollut se, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ulos radio-ohjattavasta laitteestasi. Tarvitsetko uuden akun radio-ohjattavaan autoon, veneeseen tai muuhun laitteeseen? Meiltä löydät laadukkaat akut, jotka sopivat mm. laitteisiin, kuten Cavotec, Elca, Hetronic ja Falard. Tällä tavoin voit käyttää laitettasi ulkona pitkään ilman välilatauksia. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa akku verkkokaupastamme nyt.

Tarjoamme akkuja ja muita osia eri tuotemerkkeihin. Niiden kehittämisen päämääränä on ollut se, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ulos radio-ohjattavasta laitteestasi. Tarvitsetko uuden akun radio-ohjattavaan autoon, veneeseen tai muuhun laitteeseen? Meiltä löydät laadukkaat akut, jotka sopivat mm. laitteisiin, kuten Cavotec, Elca, Hetronic ja Falard. Tällä tavoin voit käyttää laitettasi ulkona pitkään ilman välilatauksia. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa akku verkkokaupastamme nyt.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Arvostelut

Jarkko Koste Arvioinut meidät:
(4/5)
Tuote:
TSD Tactical EROA004 akku (3600 mAh 8.4 V)
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.