Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Apple

iPhone akku

Sammuuko iPhone-puhelimesi säännöllisen nopeasti vai eikö sen akku enää lataudu kunnolla? Jos näin on, iPhone-puhelimesi akku on todennäköisesti kulunut ja se on vaihdettava. Tee iPhonestasi uudenveroinen korkealaatuisilla iPhone-akuillamme, jotta se voi toimia jälleen optimaalisesti. Applen IPhonet kuuluvat maailman myydyimpien älypuhelinten kastiin. Koska Applen ohjelmistot ja laitteistot kehittyvät samanaikaisesti, voit aina odottaa parasta suorituskykyä iPhoneltasi. Apple iPhone-älypuhelimissa on monia erilaisia variaatioita, jotka eroavat toisistaan koon, muistikapasiteetin ja toiminnallisuuden mukaan. Älypuhelimia käytetään nykyään yhä intensiivisemmin. Lisäksi niiden suurenevat näytöt kuluttavat enemmän akkuvirtaa. Siksi sopivan akun valinta omaan iPhone-älypuhelimeesi on erittäin tärkeää.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Erkki Kotiranta ):
(5/5)
Tuote:
Apple M iPhone (8GB) akku (1100 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Toimi erittäin hienosti ja nopeasti. Hinta oli semikä ilmoitettiin myös. Hyvä palvelu
Tuotteesta:
Tuottee sopivat juuri siihen mihin tilasin, Kannattaa olla tarkka että battery on oikean tyyppinen kuhunkin malleihin. Niissä on eroja mutta tarkasti tyyppimerkkejä seuraamalla selviää
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.