Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Lääkintä akkuja & AC adaptereita / latureita

Meillä on laaja valikoima tehokkaita akkuja, jotka soveltuvat mm. lääketieteellisiin laitteisiin ja tuotemerkkeihin, kuten Biohit, Braun, Casmed, GE ja Phillips. Oletko huomannut, että näyttösi, lämpömittarisi tai defibrillaattorisi ei enää toimi kunnolla tai akut tyhjenevät nopeasti? Sitten on aika vaihtaa akku. Se palauttaa lääketieteelliselle laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Tällä tavoin lääketieteellinen laitteistosi toimii parhaiten juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten.

lääketieteellisiin laitteisiin ja tuotemerkkeihin, kuten Biohit, Braun, Casmed, GE ja Phillips. Oletko huomannut, että näyttösi, lämpömittarisi tai defibrillaattorisi ei enää toimi kunnolla tai akut tyhjenevät nopeasti? Sitten on aika vaihtaa akku. Se palauttaa lääketieteelliselle laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Tällä tavoin lääketieteellinen laitteistosi toimii parhaiten juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Martti Stenius ):
(5/5)
Tuote:
BTE-CAN-LP-E17_BC akku (1040 mAh 7.2 V, Musta)
Yleinen:
nopee toimitus
Tuotteesta:
akku toimii niinkuin pitääkin ostan vielä lisää.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.