Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Kauko-ohjaus akkuja & AC adaptereita / latureita

Etsitkö uutta akkua kauko-ohjaimeesi Palauta kaukosäätimeesi täysi kapasiteetti vaihtamalla akku uuteen. Tutustu laajaan akkuvalikoimaamme ja muihin kaukosäätimien osiin, jotka soveltuvat sellaisiin merkkeihin kuin AMX, Logitech, Philips ja Sonos. Voit saada lisätietoja tietystä laitteen osasta katsomalla tuoteselostetta. Etkö löydä etsimääsi tuotetta tuotelistastamme? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

Tutustu laajaan akkuvalikoimaamme ja muihin kaukosäätimien osiin, jotka soveltuvat sellaisiin merkkeihin kuin AMX, Logitech, Philips ja Sonos. Voit saada lisätietoja tietystä laitteen osasta katsomalla tuoteselostetta. Etkö löydä etsimääsi tuotetta tuotelistastamme? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.