Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Kannettava tietokone akkuja & AC adaptereita / latureita

Eikö kannettava tietokoneesi enää toimi kunnolla tai toimiiko se vain, kun se on kytkettynä verkkoon? Akku on todennäköisesti loppuun kulunut ja se on vaihdettava. Käytitpä kannettavaa tietokonettasi yksityisesti tai yrityskäytössä, pitkän akun käyttöajan tarjoava kannettava tietokone on välttämätön päivittäisessä käytössä. Tilaa siis uusi akku ja pidennä kannettavan tietokoneen käyttöaikaa. Tarjoamme laajan valikoiman akkuja, adaptereita ja muita osia kilpailukykyiseen hintaan. Nämä osat soveltuvat mm. kannettaviin tietokoneisiin, kuten Acer, Apple, Asus, Lenovo ja Dell. Etkö löydä etsimääsi akkua tai sovitinta? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

Käytitpä kannettavaa tietokonettasi yksityisesti tai yrityskäytössä, pitkän akun käyttöajan tarjoava kannettava tietokone on välttämätön päivittäisessä käytössä. Tilaa siis uusi akku ja pidennä kannettavan tietokoneen käyttöaikaa. Tarjoamme laajan valikoiman akkuja, adaptereita ja muita osia kilpailukykyiseen hintaan. Nämä osat soveltuvat mm. kannettaviin tietokoneisiin, kuten Acer, Apple, Asus, Lenovo ja Dell. Etkö löydä etsimääsi akkua tai sovitinta? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Jari Oksaharju Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Asus A4000 akku (4400 mAh 14.8 V)
Yleinen:
Nopeaa , luotettavaa ja edullista kauppaa.Ehdottomasti suosittelen!!
Tuotteesta:
Tuote on mitä luvattu!
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.