Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Parranajokone akkuja & AC adaptereita / latureita

Sähköisen partakoneen avulla voit ajaa partasi tai ihokarvasi nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti. Tarjoamme laajan valikoiman akkuja, jotka soveltuvat moniin parranajokoneisiin sekä ihokarvojen poistoon tarkoitettuihin laitteisiin, kuten mm. Babyliss, Braun, Panasonic and Philips. Nämä laadukkaat akut varmistavat, että partakoneesi toimii jälleen kuin uutena. Näin voit luottaa sähköisen partakoneen turvallisuuteen ja akun kestoon joka päivä.

Tarjoamme laajan valikoiman akkuja, jotka soveltuvat moniin parranajokoneisiin sekä ihokarvojen poistoon tarkoitettuihin laitteisiin, kuten mm. Babyliss, Braun, Panasonic and Philips. Nämä laadukkaat akut varmistavat, että partakoneesi toimii jälleen kuin uutena. Näin voit luottaa sähköisen partakoneen turvallisuuteen ja akun kestoon joka päivä.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Sakari Nyberg Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Shaver akku (2000 mAh 2.4 V)
Yleinen:
Nopea ja asiallinen palvelu
Tuotteesta:
Vastasi alkuperäistä akkupakettia täydellisesti.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.