Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Rannekello akkuja & korvausakkuja

Katsot kelloasi ja huomaat, että se ei näytä oikeaa aikaa. Kuulostaako tutulta? Kellosi paristojen elinikä on luultavasti tullut päätökseensä ja ne pitää vaihtaa. Jos näin on, on tärkeää valita oikea tuotemerkki ja akun tyyppi. Onneksi voit helposti vaihtaa kellosi paristot itse. Kellon paristot ovat ns. nappiparistoja, ja niissä on tyyppimerkintä, joka koostuu muutamasta kirjaimesta ja 3 tai 4 numerosta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman sopivia akkuja mm. kelloihin, kuten Apple, Fitbit, Fossil, Hugo Boss, Seiko ja Garmin.

Kuulostaako tutulta? Kellosi paristojen elinikä on luultavasti tullut päätökseensä ja ne pitää vaihtaa. Jos näin on, on tärkeää valita oikea tuotemerkki ja akun tyyppi. Onneksi voit helposti vaihtaa kellosi paristot itse. Kellon paristot ovat ns. nappiparistoja, ja niissä on tyyppimerkintä, joka koostuu muutamasta kirjaimesta ja 3 tai 4 numerosta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman sopivia akkuja mm. kelloihin, kuten Apple, Fitbit, Fossil, Hugo Boss, Seiko ja Garmin.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Raimo Saarela Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Samsung SM-R381 akku (250 mAh 3.7 V, Musta)
Yleinen:
Nopea ja hyvä palvelu
Tuotteesta:
Juuri se tuote, mitä oli tilattu. Kaikki ok.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.