Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

eBook akkuja & AC adaptereita / latureita

Oletko huomannut , että eReaderisi käyttöaika loppuu nopeasti? Vaihda silloin eReaderin akku ja se on taas yhtä hyvä kuin uusi. Sen avulla voit jatkaa eReaderillä lukemista lomalla, matkalla tai jopa kotona sohvalla ilman, että sitä tarvitsee latailla. Meillä on laaja valikoima akkuja, adaptereita ja muita osia, jotka soveltuvat mm. sellaisiin eReader-tuotemerkkeihin, kuten Amazon, Kobo, Pocketbook ja Bambook. Kun olet vaihtanut akun, eReader toimii taas kuin uutena.

Sen avulla voit jatkaa eReaderillä lukemista lomalla, matkalla tai jopa kotona sohvalla ilman, että sitä tarvitsee latailla. Meillä on laaja valikoima akkuja, adaptereita ja muita osia, jotka soveltuvat mm. sellaisiin eReader-tuotemerkkeihin, kuten Amazon, Kobo, Pocketbook ja Bambook. Kun olet vaihtanut akun, eReader toimii taas kuin uutena.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Oulas Haapanen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Nokia 6300 akku (900 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Tilaaminen oli erittäin mutkatonta ja toimitus tuli perille nopeasti.
Tuotteesta:
Tilaamani akku oli sopiva ja toimi moitteettomasti.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.