Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Raid-kontrolleri akkuja & AC adaptereita / latureita

Tarjoamme paristoja RAID-ohjaimille, jotka soveltuvat mm. Compaq, Dell, HP ja IBM tuotemerkkeihin. Valitse RAID-ohjaimen tuotemerkki alla olevasta yleiskatsauksesta ja etsi sopiva akku, joka takaa luotettavan suorituskyvyn. Tarjoamme suurikapasiteettisia ja laadukkaita akkuja, joiden avulla tiedostosi ovat aina turvassa. Onko sinun mielessäsi kysymyksiä RAID-ohjaimen akusta? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

Compaq, Dell, HP ja IBM tuotemerkkeihin. Valitse RAID-ohjaimen tuotemerkki alla olevasta yleiskatsauksesta ja etsi sopiva akku, joka takaa luotettavan suorituskyvyn. Tarjoamme suurikapasiteettisia ja laadukkaita akkuja, joiden avulla tiedostosi ovat aina turvassa. Onko sinun mielessäsi kysymyksiä RAID-ohjaimen akusta? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Kari Luttinen ):
(5/5)
Tuote:
Raid Controller akku (500 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Toimitus toimi tällä kertaa loistavasti. Ei turhia odotuksia ja toimitus suoraan käteen.
Tuotteesta:
Akku toimii kuin kello. Voiko tälläinen tuote olla toimimattakaan?
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.