Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Kuulokkeet akkuja & AC adaptereita / latureita

Etsitkö uutta akkua kuulokkeisiisi? Kun asennat uuden akun kuulokkeisiisi, voit pelata, katsella televisiota tai kuunnella musiikkia tuntikausia ilman latausta. Tarjoamme laadukkaita akkuja, joiden avulla saat laitteesi toimimaan optimaalisesti. Olipa sinulla sitten lyhyt kuuntelusessio työmatkasi aikana tai haluat käyttää niitä tuntien ajan lomallasi: pitkään toimivat kuulokkeet ovat välttämättömiä nykyään. Tarjoamme laajan valikoiman osia, jotka sopivat erilaisiin merkkeihin, kuten Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony ja Sennheiser. Osta siis uusi akku nyt ja nauti musiikista, pelistä tai elokuvasta täysimääräisesti.

Tarjoamme laadukkaita akkuja, joiden avulla saat laitteesi toimimaan optimaalisesti. Olipa sinulla sitten lyhyt kuuntelusessio työmatkasi aikana tai haluat käyttää niitä tuntien ajan lomallasi: pitkään toimivat kuulokkeet ovat välttämättömiä nykyään. Tarjoamme laajan valikoiman osia, jotka sopivat erilaisiin merkkeihin, kuten Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony ja Sennheiser. Osta siis uusi akku nyt ja nauti musiikista, pelistä tai elokuvasta täysimääräisesti.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Mika Paavola ):
(5/5)
Tuote:
Headphones akku (900 mAh 3.7 V, Musta)
Yleinen:
Ei mitään ongelmia
Tuotteesta:
Ei mitään ongelmia
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.