Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Kodinkoneet akkuja & AC adaptereita / latureita

Etsitkö uutta akkua kodinkoneeseesi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Oli kyseessä sitten pölynimuri, termostaatti tai hälytysjärjestelmä, tarjoamme laajan valikoiman akkuja ja muita osia kodinkoneisiin, kuten robotti ruohonleikkurit, autotallin motorisoidut ovet, tietokone skannerit ja taskulamput. Ne sopivat mm. tuotemerkkeihin, kuten Bosch, Reflecta, Robomow ja Inova. Määritä ensin laitteesi tuotemerkki sekä malli ja tilaa laitteeseesi sopiva tuote.

Oli kyseessä sitten pölynimuri, termostaatti tai hälytysjärjestelmä, tarjoamme laajan valikoiman akkuja ja muita osia kodinkoneisiin, kuten robotti ruohonleikkurit, autotallin motorisoidut ovet, tietokone skannerit ja taskulamput. Ne sopivat mm. tuotemerkkeihin, kuten Bosch, Reflecta, Robomow ja Inova. Määritä ensin laitteesi tuotemerkki sekä malli ja tilaa laitteeseesi sopiva tuote.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Pertti Lindgren Arvioinut meidät:
(4/5)
Tuote:
Household Appliances akku (1200 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Hyvin toimiva.
Tuotteesta:
Sain tilaamani tuotteen ja ei valittamista.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.