Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Moottoripyörä akkuja

Kaipaako moottoripyöräsi uutta akkua? Tarjoamme moottoripyöriin sopivia Akkuja mm. tunnetuille tuotemerkeille, kuten Kawasaki, Buell, Yamaha ja Triumph. Valitse tuotemerkki ja tyyppi ja näet heti, mitkä akut sopivat moottoripyörääsi. Etkö löydä etsimääsi moottoripyörän akkua? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

tunnetuille tuotemerkeille, kuten Kawasaki, Buell, Yamaha ja Triumph. Valitse tuotemerkki ja tyyppi ja näet heti, mitkä akut sopivat moottoripyörääsi. Etkö löydä etsimääsi moottoripyörän akkua? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Arvostelut

Toivo Heiskanen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Acer 5740 Aspire 5741G akku (4400 mAh 11.1 V)
Yleinen:
Latasin patterin täyteen tuli 100%,olen tyytyväinen. käytän vanhan patterin loppuun, se lataantuu nyt vain 51 % ja purkaa nopeasti. Mutta kokeita pitää tehdä.jotta tietämys lisääntyy. Kiitos uudesta patterista. T Toivo Heiskanen
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.