Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Akkuporakone akkuja & AC adaptereita / latureita

Akkuporakoneen avulla voit harrastaa kaikenlaista poraus- ja ruuvaustoimintaa. Akkuporakone saa voimansa akusta ja onkin tärkeää, että tämä akku on laadukas, jos haluat, että se kestää koko päivän. Siksi on erittäin tärkeää ottaa huomioon akun kapasiteetti. Tutustu laajaan korkealaatuisten akkujen valikoimaamme, joilla on suuri akkukapasiteetti. Niiden avulla voit käyttää akkuporaasi pitkään. Ne sopivat mm. tuotemerkkeihin, kuten Bosch, Makita, Hitachi and DeWalt.

Akkuporakone saa voimansa akusta ja onkin tärkeää, että tämä akku on laadukas, jos haluat, että se kestää koko päivän. Siksi on erittäin tärkeää ottaa huomioon akun kapasiteetti. Tutustu laajaan korkealaatuisten akkujen valikoimaamme, joilla on suuri akkukapasiteetti. Niiden avulla voit käyttää akkuporaasi pitkään. Ne sopivat mm. tuotemerkkeihin, kuten Bosch, Makita, Hitachi and DeWalt.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Kari Tarvainen ):
(5/5)
Tuote:
Garmin Nuvi 700 Nuvi 760 akku (1250 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Tuotteen tilaus ja toimitus toimivat erinomaisesti.
Tuotteesta:
Akku oli laitteeseen sopiva ja toimii.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.