Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Akkujiirisaha akkuja & AC adaptereita / latureita

Hyvä sähkösahan akku on tärkeä asia, jos sahaa on käytettävä pitkiä aikoja. Laadukkaan akun avulla voit käyttää sähkösahaa täydellä teholla ja tehdä työtä pidempään, eikä välilatauksia välttämättä tarvita. Tarjoamme sopivia akkuja erilaisiin sähkösahoihin, kuten moottorisahoihin, pistosahoihin, kuviosahoihin ja pyörösahoihin.

Laadukkaan akun avulla voit käyttää sähkösahaa täydellä teholla ja tehdä työtä pidempään, eikä välilatauksia välttämättä tarvita. Tarjoamme sopivia akkuja erilaisiin sähkösahoihin, kuten moottorisahoihin, pistosahoihin, kuviosahoihin ja pyörösahoihin.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Juha Humalajoki Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
DeWalt DC700 DC756 akku (3000 mAh 9.6 V)
Yleinen:
Helppo löytää itselle oikea tuote. Tuotetiedot selkeitä ja melko kattavat.
Tuotteesta:
Tuotteet ovat olleet sitä mitä on luvattu. Tuote pääsääntoisesti sopii alkuperäisen tilalle mutta muoto ei välttämättä ole aivan samanlainen kuin alkuperäisessä.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.