Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

UPS laitteet akkuja & AC adaptereita / latureita

UPS (keskeytymätön virransyöttö) on laite, jonka avulla tietokone voi jatkaa toimintaansa lyhyen ajanjakson sen jälkeen, kun ensisijainen virtalähde lopettaa toimintansa. Sähkökatkoksen sattuessa UPS voi jatkaa laitteen virransyöttöä. UPS laitetta voidaan käyttää moniin sovelluksiin datakeskuksissa, telealan yrityksissä tai lääketieteellisissä laitteissa. UPS on siksi ratkaisevan tärkeä laite tietojen turvaamiseksi ja se voi jopa olla erittäin tärkeää hätätilanteessa. UPS-laitteen akun on siksi aina oltava huippukunnossa. Sinun on siis vaihdettava UPS-laitteen akku ajoissa.

Sähkökatkoksen sattuessa UPS voi jatkaa laitteen virransyöttöä. UPS laitetta voidaan käyttää moniin sovelluksiin datakeskuksissa, telealan yrityksissä tai lääketieteellisissä laitteissa. UPS on siksi ratkaisevan tärkeä laite tietojen turvaamiseksi ja se voi jopa olla erittäin tärkeää hätätilanteessa. UPS-laitteen akun on siksi aina oltava huippukunnossa. Sinun on siis vaihdettava UPS-laitteen akku ajoissa.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.