Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

GU10

GU10 LED-lamput

GU10 LED upotettavissa valaisimissa on 10 mm leveä, 2-nastainen bajonettiliitin. Nämä LED-valaisimet voivat korvata vanhemmat upotettavat halogeenivalaisimet, jotka ovat yhä yleisessä käytössä asunnoissa sekä toimistoissa. GU10 upotettujen LED-valaisimien värilämpötila skaala on laaja, lämpimästä sävystä aina kylmän valkoiseen sävyyn asti, joten löydät aina oikeanlaisen valon kotiisi. GU10 upotettavat LED-valot käyttävät jopa 95% vähemmän energiaa kuin vastaavat halogeeni- tai hehkulamput.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Alpo Pohjalainen ):
(5/5)
Tuote:
iRobot Scooba 385 akku (4000 mAh 14.4 V)
Yleinen:
Sivustoilla on lyhyen silmäilyn jälkeen helppo toimia, selkeä ja toimiva. Myö taaksepäin ja peruuttaminen onnistuvat helposti.
Tuotteesta:
tuli täsmälleen sitä mitä pitikin ja toimivat koknaisuudet. Asiaankuuluvasti ja kestävästi pakattuina. Tilaus lähti minulta vahingossa kahteen kertaan, (oma mokani kun vastasin samanaikaisesti puhelimeen) mutta toisen tilauksen peruminenkin oli yksinketaista.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.