Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

HP

HP kannettavan tietokoneen akku

Etsitkö uutta akkua kannettavaan HP-tietokoneeseesi? Tarjoamme monia erityyppisiä akkuja erilaisiin HP-läppärimalleihin. On erittäin ärsyttävää jos HP-kannettavasi akku tyhjenee nopeasti, koska se on vanha ja kulunut. Jos niin tapahtuu, niin meillä on sinulle hyviä uutisia: Voit helposti vaihtaa akun itse. Kun ostat uuden HP-kannettavan tietokoneen akun, niin tarkista sen jännite, kapasiteetti ja muoto. Niiden on vastattava alkuperäistä HP:n kannettavan tietokoneen akkua. HP valikoima kattaa monenlaisia kannettavia tietokoneita, joissa on kaikenlaisia ominaisuuksia ja jotka sopivat kaikentyyppisille käyttäjille. Esimerkiksi on olemassa HP: n kannettavia tietokoneita, joissa on tehokas suoritin ja jotka soveltuvat paremmin pelaamiseen tai videoiden sekä valokuvien muokkausohjelmien käyttöön. Myös pienempiä HP: n kannettavia tietokoneita on tarjolla. Ne ovat ihanteellisia, kun matkustat paljon, tehden samalla työtä tai opiskellessasi. Varmista siis, että ostat oikeanlaisen ak un omaan HP-läppäriisi.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Erkki Venäläinen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
HP akku (4400 mAh 10.8 V, Musta)
Yleinen:
Laajasta valikoimasta löytyi helposti oikea tuote.
Tuotteesta:
Tuote, HL-NX6120 akku (Black, 4400 mAh). Kestoikää ei vielä tiedä, mutta uskon sen olevan erinomaisen. Kapasiteetti on ainakin parempi kuin entisen, siis alkuperäisen tuotteen, joka oli 4000 mAh.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.