Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Mittausvälineet akkuja & AC adaptereita / latureita

Tarjoamme sopivat akut kaikenlaisiin mittauslaitteisiin, tarvitsit sitä sitten scopemeter-oskilloskooppiin, graafiseen laskimeen tai GPS-vastaanottimeen. Meillä on monipuolinen valikoima akkuja, jotka sopivat moniin tuotemerkkeihin, kuten AMX, Fluke, Omron, Nikon ja Pentax. Mittauslaitteeseen sopivan vara-akun mukanapito voi olla myös täydellinen ratkaisu pidempien käyttöjaksojen haasteisiin, jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata akkua välillä.

Meillä on monipuolinen valikoima akkuja, jotka sopivat moniin tuotemerkkeihin, kuten AMX, Fluke, Omron, Nikon ja Pentax. Mittauslaitteeseen sopivan vara-akun mukanapito voi olla myös täydellinen ratkaisu pidempien käyttöjaksojen haasteisiin, jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata akkua välillä.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Timo Hakakoski Arvioinut meidät:
(4/5)
Tuote:
Fluke ScopeMeter 120 akku (3000 mAh 4.8 V)
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.