Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Hammasharja akkuja & AC adaptereita / latureita

Sähköhammasharjasi akku ei valitettavasti kestä ikuisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun täytyy heittää laite pois ja ostaa uusi tilalle. Jos vaihdat sähköhammasharjan akun, niin se on taas yhtä hyvä kuin uusi. Tutustu laajaan valikoimaamme Li-Ion- ja Ni-MH-akkuja. Akut soveltuvat sähköisiin hammasharjoihin, kuten mm. Oral B, Panasonic ja Philips.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun täytyy heittää laite pois ja ostaa uusi tilalle. Jos vaihdat sähköhammasharjan akun, niin se on taas yhtä hyvä kuin uusi. Tutustu laajaan valikoimaamme Li-Ion- ja Ni-MH-akkuja. Akut soveltuvat sähköisiin hammasharjoihin, kuten mm. Oral B, Panasonic ja Philips.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Erkki Kotiranta ):
(5/5)
Tuote:
Oral-B Triumph 9000 akku (2500 mAh 1.2 V)
Yleinen:
Toimi erittäin hienosti ja nopeasti. Hinta oli semikä ilmoitettiin myös. Hyvä palvelu
Tuotteesta:
Tuottee sopivat juuri siihen mihin tilasin, Kannattaa olla tarkka että battery on oikean tyyppinen kuhunkin malleihin. Niissä on eroja mutta tarkasti tyyppimerkkejä seuraamalla selviää
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.