Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Apple

Apple MacBook akku

Etsitkö uutta akkua omaan MacBook läppäriisi? Tarjoamme monia erityyppisiä akkuja erilaisiin Applen kannettaviin tietokoneisiin. On erittäin ärsyttävää jos MacBook-kannettavasi akku tyhjenee nopeasti, koska se on vanha ja kulunut. Varsinkin, jos matkustat paljon, tarvitset pitkään kestävän akun MacBook laitteeseesi. Meillä on kuitenkin sinulle hyviä uutisia: Voit helposti vaihtaa akun itse. Apple tarjoaa erilaisia MacBook-malleja, jotka sopivat kaikentyyppisille käyttäjille. Mitä enemmän laskentatehoa suoritettavat tehtävät vaativat, sitä tehokkaampi oma MacBook läppärisi on oltava. Tarjolla on Apple MacBook läppäreitä, joissa on tehokas prosessori vaativampiin tehtäviin, kuten valokuva- ja videonmuokkausohjelmien käyttöön. Tarjolla on myös kevyempiä ja kompakteja malleja, kuten MacBook Air. Ne ovat ihanteellisia matkustaessasi paljon, tehden samalla töitä tai opiskellen. Kannettavien tietokoneiden akkumme varmistavat, että MacBook-akkusi kestää taas yhtä kauan kuin ennenkin.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Heidi Virta ):
(5/5)
Tuote:
Apple MacBook 13-inch A1181 akku (5000 mAh 10.8 V, Hopea)
Yleinen:
Verkkokauppa on kattava ja monipuolinen. Lähetykset ovat aikataulun mukaisesti perillä, ja tuotteet on pakattu asianmukaisesti. Yleisesti verkkosivun ulkoasussa olisi jonkin verran parantamisen varaa, mutta muuten toimiva.
Tuotteesta:
Tuote vastasi odotuksia.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.