Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Pölynimuri akkuja & AC adaptereita / latureita

Suuret tilat voidaan puhdistaa vaivattomasti ja perusteellisesti johdottomalla pölynimurilla. Lisäksi johdottomat pölynimurit tarjoavat paljon liikkumisvapautta puhdistuksen aikana, koska pistorasiaa ei tarvitse enää olla lähellä. Oletko huomannut, että johdottoman pölynimurin akun käyttöaika on vähenemässä? Pidennä siis pölynimurisi käyttöaikaa vaihtamalla siihen uusi akku. Akkumme ovat kehitetty soveltumaan käytettäväksi mm. Boschin, Dysonin, iRobotin, Karcherin ja Dirt Devil -tuotemerkkien pystysuuntaisissa pölynimureissa ja robottipölynimureissa. Pölynimurisi toimii taas kuin uutena ja kestää pitkään. Lisäksi akkumme ovat erittäin tehokkaita, oikosulkusuojattuja ja ylilataussuojattuja, eivätkä ne kärsi muisti-ilmiöstä.

Lisäksi johdottomat pölynimurit tarjoavat paljon liikkumisvapautta puhdistuksen aikana, koska pistorasiaa ei tarvitse enää olla lähellä. Oletko huomannut, että johdottoman pölynimurin akun käyttöaika on vähenemässä? Pidennä siis pölynimurisi käyttöaikaa vaihtamalla siihen uusi akku. Akkumme ovat kehitetty soveltumaan käytettäväksi mm. Boschin, Dysonin, iRobotin, Karcherin ja Dirt Devil -tuotemerkkien pystysuuntaisissa pölynimureissa ja robottipölynimureissa. Pölynimurisi toimii taas kuin uutena ja kestää pitkään. Lisäksi akkumme ovat erittäin tehokkaita, oikosulkusuojattuja ja ylilataussuojattuja, eivätkä ne kärsi muisti-ilmiöstä.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.