Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

E27

E27 LED-lamput

Voit yleisesti tunnistaa E27 LED-lamput niiden suurempikokoisesta kannastaan. E27 lamput ovat korvaamassa olemassa olevat halogeeni- tai hehkulamput. E27 LED-lamput tarjoavat paljon pidemmän käyttöiän – noin 25 000 tuntia – samalla ne tarjoavat jopa 90% säästön energiakustannuksiin nykyisiin lamppuihisi verrattuna. BatteryUpgraden valikoima sisältää perinteisesti muotoiltuja lamppuja, mutta myös LED-valaisimia, joissa on koristeellinen tai retrotyylinen muotoilu.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

kari kokko ):
(5/5)
Tuote:
BTC-SEF81SL akku (950 mAh, Musta)
Yleinen:
no proplem...;) mukava kun voi kirjoittaa suomeksei. on todella iso apu! kerron muillekkin! vaikka mainostaa ..
Tuotteesta:
tavara tuli perille. kiitos. mutta lakkasi toimimassa minun puhelimessa benq-sienmens ef81 jonkin ajan käytön jälkeen. ja oli myöskin ajottaisia tunnistamis onglemia.nyt se oli pari viikoka poissa käytöstä ja nyt taas toimii? mutta miten se voi olla mahdollista? ei ymmärrä ;)
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.