Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Takuu

30-päivän rahat-takaisin takuu

Jokaisen tilauksen tavoitteeme: tyytyväinen asiakas. Siksi takuun ja RMA-prosessin ohella annamme sinulle vielä 30 päivän rahat-takaisin takuun! Mikäli tuote ei vastaa odotuksia tai olet muuttanut mieltäsi, saat rahasi takaisin. Edellytämme että tuote palautetaan takaisin avaamattomana alkuperäspakkauksessaan 30 päivän sisällä tilauksen toimittamisesta.

Huom: saadaksesi rahasi palautettua, sinun täytyy ensin ota yhteyttä helpdeskiin ja odottaa ohjeita ennen tuotteesi palautuslähetystä

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on 12 kuukauden takuu, paitsi kannettavien akuilla (joilla on 6 kk takuu). Takuu on voimassa jos ostaja on asentanut akun ohjeiden mukaan ja käyttänyt akkua oikein. Lisätietoa akun oikeaoppisesta käytöstä löydät laatuosuudesta.

Akut kuluvat käytön aikana. Tämä tarkoittaa että akun käyttöikä lyhenee käytön myötä. Myös akun laatu huononee ajan myötä, vaikkei akkua käytettäisikään. Lisätietoja akkujen ominaisuuksista löydät seuraavast artikkelist: Batteries.

Löydät runsaasti lisätietoja täältä: BatteryUniversity. BatteryUniversity charging tips auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon tehoja akustasi!

Tuotepalautustunniste

Jos sinulla ilmenee ongelmia meiltä ostetun akun kanssa, otathan yhteyttä meihin ensin. Me käsittelemme pyyntösi ja pyrimme löytämään siihen ratkaisun. Jos tuotetuki ei voi ratkaista ongelmaa, annamme sinulle tuotepalautustunnisteen. Tuote on palautettava tukevassa, esim. kuplamuovikirjekuoressa. Varmista että tuotepalautustunniste on luettavissa sekä kirjekuoren ulkopuolelta että kirjekuoren sisältä paperilta. Tuotepalautustunnisteen perusteella voidaan tunnistaa akkusi kun se saapuu meille. Jos palautettu akku todetaan virheelliseksi, uusi akku lähetetään ilman lisämaksua.
Huom: emme voi käsitellä palautettuja akkuja jos et ole vielä saanut tuotepalautustunnistetta. ota yhteyttä meihin ensin. Käsittelemme pyyntösi ja pyrimme löytämään ongelmaasi ratkaisun. Mikäli ongelmaa ei voida ratkaista helpdeskimme kautta, annamme sinulle RMA numeron (Return Material Authorization). Suosittelemme akun palauttamista tukevassa kuplamuovikirjekuoressa. Varmista, että RMA näkyy sekä kirjekuoressa että sen sisällä paperilapulla kirjoitettuna. RMA numerosi avulla tunnistamme akun sen saavuttua meille. Mikäli akun tutkiminen paljastaa sen olevan viallinen, uusi akku lähetetään teille ilmaiseksi.
Huom: emme voi käsitellä palautettuja akkuja ellet ole saanut RMA numeroa.

Arvostelut

Timo Juntunen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
iRobot Roomba 500 Roomba 580 akku (4500 mAh 14.4 V)
Tuotteesta:
Hyvä akunkesto
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!