$

Business

Ammattilaiskäyttäjille ja jälleenmyyjille

'lla on mittava kokemus akkujen myymisestä asiakkaillemme ympäri maailman. Voimme tarjota melkeinpä minkä tahansa korvaavan akun kämmenmikroille, älypuhelimille, GPS-laitteille, mp3-soittimille, digitaalisille kameroille, kannettaville tietokoneille ja monille muille.

Haluatko yritystilin tilataksesi meiltä tuotteita? Ole hyvä ja ota yhteyttä yrityshelpdeskiin. Jos haluat katsoa tuotevalikoimaamme, klikkaa tästä.

Lataa mainoslehtisemme nyt (englanniksi) (5 MB)

Miksi vaihtoakut?

Kustannussäästöt

Joka vuosi monet laitteet heitetään roskiin turhaan. BatteryUpgrade -akut pidentävät laitteesi elinkaarta usealla vuodella - mikä taas säästää sinun rahojasi.

tuottavuus

Huonosti toimivat akut aiheuttavat työntekijöille turhautuneisuutta. Korvaavat akut poistavat turhautuneisuuden ja näin auttavat korottamaan tuottavuutta.

Liikuteltavuus

Jos työntekijäsi työskentelevät usein muualla kuin toimistolla, akku jolla on korkeampi kapasiteetti voi tuplata työntekijän työntekoajan.

Ympäristö

Tuet ympäristönsuojelua korvaamalla laitteita harvemmin. Uusi akku uudistaa vanhankin laitteen käyttöajan ja samalla vähentää jätteiden määrää.


korvausakkuja näille:

Acer Airis Alcatel Apple ASUS benQ BlackBerry Canon Compaq Dell Garmin HTC IBM iPod Lenovo Kodak Orange Palm Samsung Siemens Sony TomTom Toshiba Vodafone

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.

Suostu
X