Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

BTH-AC-ASP-50L8 akku (4400 mAh 14.8 V, Musta)

Ei enää saatavana


Valitettavasti tätä tuotetta ei ole enää saatavana Meillä on kuitenkin muita yhteensopivia tuotteita seuraaville laitteille:

Acer Travelmate 2490
Acer Aspire 9920G
Acer TravelMate 3900
Acer TravelMate 2494WLMi
Acer TravelMate 2493WLMi
Acer TravelMate 2493NWLMi
Acer TravelMate 2492WLMi
Acer TravelMate 2492NLMi
Acer TravelMate 2490
Acer Extensa 5010

Eikö laitettasi löydy tästä luettelosta? Vieritä alas löytääksesi enemmän yhteensopivia laitteita.
Erkki Vahlman
):
(4/5)
Yleisesti:
Netti sivusto on selkeä.Tilauksen teko helppoa ja hinnat kohdallaan.
Tuotteesta:
Toimiva laite.

Kaikki laitteet

Takuuasiat
Tässä tuotteessa (BTH-AC-ASP-50L8 akku (4400 mAh 14.8 V, Musta)) on 12 kuukauden takuu. Tämän lisäksi tarjoamme 30 päivän rahat-takaisin takuun: jos et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.
Laatu ja turvallisuus
Tämä tuote (BTH-AC-ASP-50L8 akku (4400 mAh 14.8 V, Musta)) sisältää edistyksellistä tekniikkaa, ja on testattu CE -turvallisuusstandardien mukaisesti. Tämä BTH-AC-ASP-50L8 akku sisältää sirun, joka estää ylilatauksen sekä oikosulun. Tämän lisäksi, BTH-AC-ASP-50L8 akku on valmistettu korkealuokkaisista kennoista jotka ovat immuuneja ns. muistivaikutukselle.
Vihje!
Onko sinun Kannettava tietokone jatkuvasti käytössä? Osta toinen akku! Näin sinulla on aina ylimääräistä virtaa mukanasi, mikä taas estää sen että virta yhtäkkiä loppuisi kesken reissun.
Kannettavaa virtaa
Etsitkö usein hädissäsi sähköpistoketta? BTH-AC-ASP-50L8 akku -tuoteperhe BatteryUpgrade.fi:lta takaa sen, että voit käyttää laitettasi (esim kannettava tietokone) niin pitkään kuin mahdollista. Meidän akkumme ovat korkealaatuisia ja pitkäkestoisia, joten et joudu yhtäkkiä kesken työpäivän kannettavasi hylkäämäksi.
Factory Fast
BTH-AC-ASP-50L8 akku on factory fast. Akut menettävät tehojaan elinikänsä kuluessa, myös silloin kun niitä ei käytetä. Monet maahantuojat ja jälleenmyyjät varastoivat paristojaan pitkään ennen kuin ne myydään. BatteryUpgrade.fi varmistaa, että tilattu paristo voidaan laivata heti kun se on tuotettu työskentelemällä yhdessä valmistajien kanssa. Niinpä voit olla varma, että saat aivan uuden korkealaatuisen pariston!

Oletko yritysostaja?

Tutustu liiketoiminta-alennuksiimme ja mahdollisuuksiin!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.