Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Nokia

Nokia älypuhelin akku

Nokian älypuhelimen akku tyhjenee nopeammin vanhetessaan. Älypuhelimia käytetään nykyään intensiivisemmin, mutta myös suuret näytöt kuluttavat paljon akkuvirtaa. Vaihda Nokia-älypuhelimesi akku, jotta voit käyttää sitä taas huoletta soittamiseen, tekstiviestien lähettämiseen ja Internetissä surffailuun. Nokian älypuhelimet tunnetaan luotettavuudestaan ja vankkuudestaan. Ne käyttävät Android One käyttöjärjestelmää. Se on luotettava käyttöjärjestelmä, joka julkaisee säännöllisesti uusia ohjelmistoja ja tietoturvapäivityksiä. Tutustu laajaan valikoimaamme Nokian älypuhelinten akkuja ja pidä Nokia-älypuhelimesi uudenveroisena.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Raimo Engman ):
(4/5)
Tuote:
Nokia 100 akku (1000 mAh, Musta)
Yleinen:
Ostamani tuote ilmeisesti on vanha koska latauksen jälkeen siinä ei virta kovin kauan kestä huolimatta siitä ettei puhelinta käytä. Muuten kyllä toimii. Lataamisessakin on jotain koska vaikka akku on aika tyhjä siitä huolimatta lataus kestää liian vähän että se olisi jo täysi. koska puhelin on kakkos laite niin en ole huolissani.
Tuotteesta:
Yleensä kaikki mitä olen ostanut teiltä ovat olleet sitä mitä pitikin. Tulen tilaamaan edelleenkin.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 15 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.