Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Nokia

Nokia älypuhelin akku

Nokian älypuhelimen akku tyhjenee nopeammin vanhetessaan. Älypuhelimia käytetään nykyään intensiivisemmin, mutta myös suuret näytöt kuluttavat paljon akkuvirtaa. Vaihda Nokia-älypuhelimesi akku, jotta voit käyttää sitä taas huoletta soittamiseen, tekstiviestien lähettämiseen ja Internetissä surffailuun. Nokian älypuhelimet tunnetaan luotettavuudestaan ja vankkuudestaan. Ne käyttävät Android One käyttöjärjestelmää. Se on luotettava käyttöjärjestelmä, joka julkaisee säännöllisesti uusia ohjelmistoja ja tietoturvapäivityksiä. Tutustu laajaan valikoimaamme Nokian älypuhelinten akkuja ja pidä Nokia-älypuhelimesi uudenveroisena.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Petri Suojanen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Nokia akku (1000 mAh 3.7 V)
Yleinen:
Tuotteet ovat juuri sellaisia kuin on pitänyt ja tavara on toimitettu ripeästi.Akkujen kuvia ja mittoja voisi laittaa enemmän akkujen toimitus tietoihin.
Tuotteesta:
Omat tuotteeni ovat olleet juuri sellaisia kuin on pitänyt ja ovat toimineet hyvin.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.